جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای تلگرام

لیلی سیفی، محسن آیتی،
دوره ۲۶، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۹ )
چکیده

هدف: پژوهش حاضر با هدف تعیین تأثیر استفاده از شبکۀ پیامرسان تلگرام  بر عادت مطالعۀ دانشجو-معلمان دانشگاه فرهنگیان استان خراسان جنوبی انجام شده است.
روش: پژوهش حاضر از نظرِ هدف کاربردی و بر اساس نحوۀ گردآوری اطلاعات در زمرۀ پژوهش‌های شبهآزمایشی از نوع طرح پیش‌آزمون-پس‌آزمون با گروه کنترل است. جامعۀ­ پژوهش شامل کلیۀ دانشجو-معلمان دانشگاه فرهنگیان استان خراسان جنوبی است که در سال تحصیلی ۱۳۹۶-۱۳۹۷ مشغول به تحصیل بودند. برای انتخاب گروه نمونه از روش نمونه‌گیری در دسترس استفاده شد. بهمنظور سنجش عادت مطالعۀ آزمودنی‌ها از مقیاس عادت‌های مطالعۀ پالسانی و شارما (۱۹۸۹) استفاده شد. برای اجرای مداخلۀ متغیر مستقل، پروتکلی مبتنی بر مبانی نظریۀ راجرز طراحی، و به گروه آزمایش آموزش‌های لازم ارائه شد.
یافته‌ها: یافته‌ها نشان می‌دهد تفاوت معناداری بین میانگین عادات مطالعه در گروه آزمایش و گروه کنترل وجود ندارد. بر این اساس، می‌توان نتیجه گرفت که استفاده از شبکۀ پیام‌رسان تلگرام تأثیر معناداری بر عادات مطالعۀ دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان نداشته است. تحلیل یافته‌ها نشان می‌دهد که دانشجویان در عمل، خواندن از طریق شبکه‌های پیام‌رسان را دشوار می‌بینند، و احتمال تأثیرگذاری شبکۀ پیام‌رسان تلگرام می‌تواند از طریق ارتقای سطح دانش و مهارت دانشجویان در استفاده از این شبکه‌ها افزایش یابد.
اصالت/ارزش: پژوهش حاضر تأثیر معناداری استفادۀ از شبکۀ پیامرسان تلگرام مبتنی بر تلفن همراه را بر عادت مطالعۀ دانشجو-معلمان دانشگاه فرهنگیان بررسی کرده است. این پژوهش با توجه به اینکه برای رسیدن به نتیجه از روش شبهآزمایشی بر مبنای نظریۀ راجرز استفاده کرده است دارای نوآوری روش‌شناختی و بافتی است.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به تحقیقات اطلاع‌رسانی و کتابخانه‌های عمومی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research on Information Science and Public Libraries

Designed & Developed by : Yektaweb