دوره 20، شماره 4 - ( 12-1393 )                   دوره 20 شماره 4 صفحات 641-627 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mansouri L, Hosseinzadeh A H, Navah A. Investigating the role of organizational culture (job security, job satisfaction and organizational justice) on the work alienation, case study: librarians of public libraries in Khouzestan province.. Research on Information Science and Public Libraries 2015; 20 (4) :627-641
URL: http://publij.ir/article-1-321-fa.html
منصوری لفته، حسین زاده علی حسین، نواح عبدالرضا. بررسی نقش مؤلفه‌های فرهنگ سازمانی (امنیت شغلی، رضایت شغلی و عدالت سازمانی) بر بیگانگی از کار، مطالعه موردی: کتابداران کتابخانه‌های عمومی خوزستان. تحقیقات اطلاع‌رسانی و كتابخانه‌های عمومی. 1393; 20 (4) :627-641

URL: http://publij.ir/article-1-321-fa.html


اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان ، laftehmansoori@yahoo.com
چکیده:   (10201 مشاهده)
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی نقش مؤلفه‌های فرهنگ سازمانی (امنیت شغلی، رضایت شغلی و عدالت سازمانی) بر بیگانگی از کار میباشد.
روش: این پژوهش به روش پیمایشی انجام گرفته است. جامعۀ مورد مطالعه کلیۀ کتابداران کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان است. ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه است که پس از بررسی اعتبار و پایایی آن مورد استفاده قرار گرفت. داده‌ها با استفاده از نسخۀ 16 نرمافزار  spssمورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای آزمون فرضیه‌ها نیز از آزمون همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندمتغیره استفاده گردید.
یافته‌ها: نتایج به‌دست آمده نشان داد که بین رضایت شغلی، امنیت شغلی و عدالت سازمانی (به عنوان متغیرهای مستقل) با بیگانگی از کار (به عنوان متغیر وابسته) رابطۀ معنی‌دار وجود دارد. نتایج تحلیل رگرسیون چندمتغیره نیز حاکی از آن است که متغیرهای مستقل پژوهش قادر به پیشبینی 46/0 از واریانس بیگانگی از کار هستند.
اصالت/ارزش: پژوهش‌های اندکی از زاویۀ جامعه‌شناختی به کتابداران کتابخانه‌های عمومی خوزستان توجه کرده که این پژوهش به این امر پرداخته است.
 
متن کامل [PDF 440 kb]   (2224 دریافت)    
نوع مطالعه: كمّي |
دریافت: 1392/3/3 | پذیرش: 1394/2/5 | انتشار: 1394/2/5

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


نظرات کاربران
نظر ارسال شده توسط prshabab@gmail.com در تاریخ 1394/2/20
به نام خدا
با سلام و دعای خیر
پژوهش لازمه ی هر توسعه و پیشرفتی در هر زمینه ای است.البته پژوهشی که از نتایج آن بهره ی عملی و کاربردی برد.پژوهش در کنار آموزش از ارکان اساسی و لازم برای توسعه و پیشرفت است.در کنار آموزش های عمومی و تخصصی رایج این پژوهش و تحقیق است که به ما می گوید احتیاج به چه آموزشی و در چه زمینه ای و برای کدام هدف نیازمندیم.متاسفانه استفاده از نتایج پژوهش در برنامه ریزی و فعالیتها شاید در حد نزدیک به صفر باشد.این نگاه بدبینانه حاصل تجربیات و مطالعاتی است که شاید همه ی ما آن را لمس کرده ایم.انشاالله این مهم اصلاح و به علوم انسانی مانند دیگر رشته ها توجه شود.
هدایت ال شباب

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به تحقیقات اطلاع‌رسانی و کتابخانه‌های عمومی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research on Information Science and Public Libraries

Designed & Developed by : Yektaweb